UITTIPS

section-title-icon-1.png

Steden zijn makkelijk bereikbaar hetzij per auto hetzij per openbaar vervoer. De camping is gelegen nabij station Uitgeest of station Krommenie. Vanaf deze stations zit u in een kleine 20 minuten in de grote steden zoals Amsterdam met zijn grachten, en musea, Alkmaar met zijn kaasmarkt of Haarlem. Iets verder gelegen zijn Hoorn en Enkhuizen met het mooie Zuiderzeemuseum. Allemaal schilderachtige stadjes met hun eigen bezienswaardigheden en diverse musea. In Egmond vindt u een oude Abdij welke u kunt bezoeken. Een bezoek aan de "Broeker veiling" in Broek op Langedijk is ook zeker de moeite waard.

strand
uitgeest-molen
PWN-waterinlaat-de-kwal

STRAND EN DUINEN

section-title-icon-1.png

Op ± 10 km. vind u het strand van Castricum en Heemskerk. Het strand van Castricum is goed te bereiken per auto of de fiets. Het strand van Heemskerk is rustiger omdat deze alleen per fiets of te voet te bereiken is. Er is hier een ruime parkeerplaats aanwezig voor u auto aan de rand van het bos. In deze bossen kunt u heerlijke wandelingen maken of prachtig fietsen. De gezellige stranden van Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Wijk aan Zee zijn makkelijk per auto te bereiken.

Braderieën en markten

section-title-icon-1.png

Ontdek markten en braderieën in de buurt

In de omgeving de boerderij camping zijn diverse braderieën en markten te bezoeken. De Beverwijkse Bazaar is alom bekend en bovendien op fietsafstand van de camping; alleen geopend op zaterdag en zondag. De braderie in Egmond aan Zee op woensdagavond is ook een geliefde avondmarkt. In Schagen kunt u op donderdag ochtend terecht voor een folkloristische markt. Kaasmarkt is op woensdagochtend in Edam of op vrijdagochtend in Alkmaar . In de buurgemeenten zijn tevens weekmarkten.

schagen
bloemen
Kamperen op onze boerderij?Neem contact met ons op en reserveer direct een plaats