Minicamping de Rodenburghoeve

Boerderij camping “De Rodenburghoeve”

section-title-icon-1.png

Wij zijn geopend van 27 maart t/m 5 oktober

Als een oase ligt onze minicamping De Rodenburghoeve midden in de natuur temidden van de weidevogels in het buitengebied van Uitgeest. Hier is het heerlijk vertoeven tussen onze diverse koeienrassen en circa 60 schapen. De landelijke omgeving, de geur van vers gemaaid gras en de prachtige vergezichten, geven het ultieme vakantiegevoel.

bord-aan-de-weg
de-camping-02
melkveehouderij
Biologisch dynamische melkveehouderij

Actieve Boerderijvakantie op
De Rodenburghoeve!

section-title-icon-1.png

Onze campinggasten kunnen actief deel uit maken van onze biologische dynamische veehouderij-activiteiten. Ga mee koeien halen of help een handje bij het melken. Aanschouw het wonder van geboortes van kalveren en lammeren. Voor zowel jong en oud kan dit een bijzondere ervaring zijn.

Op boerderij camping De Rodenburghoeve treffen onze gasten een 'no nonsense' mentaliteit en volop Noord-Hollandse humor. Wij zullen binnen onze mogelijkheden er alles aan doen om een ieder een prettige vakantie te bezorgen.

Wij zijn geopend van 27 maart t/m 5 oktober

Op en om de camping is er genoeg te doen!

section-title-icon-1.png
kalfje halen uit het land
  • Comfortabele kampeerplekken

  • Centrale ligging

  • Prachtige fiets- en wandelroutes

  • Snelle strandtoegang

  • Nabij voorzieningen Krommenie

Kindvriendelijk plezier op De Rodenburghoeve

Voor de kinderen zijn er skelters, een trampoline en er is een kleine overzichtelijk speeltuin. In de vakantieweken worden er regelmatig pannenkoeken gebakken en mogen de kinderen gratis aanschuiven! In de oude stal kunnen ze heerlijk in het hooi spelen. Ook is er de mogelijkheid om in de naastgelegen kantine spelletjes te doen of gewoon lekker te chillen als het weer onverhoopt wat minder is. Dus ook gasten met trekkerstenten kunnen prima bij ons terecht. De camping biedt ruime plaatsen met voldoende privacy voor caravans, tenten. WIFI op de campingplaatsen.

Centrale ligging voor verkenning van de omgeving

Door de centrale ligging van de camping is alles binnen handbereik. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen op de prachtige routes die leiden door poldergebied en duinen. Strandliefhebbers zijn in een mum van tijd in Castricum, Wijk aan Zee of Egmond. Steden als Alkmaar, Haarlem en natuurlijk het altijd levendige Amsterdam, zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Gezelligheid en gemak in Krommenie!

Het nabijgelegen Krommenie voorziet met meerdere supermarkten in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een gezellige winkelstraat. Ook zijn er diverse knusse eetgelegenheden en terrasjes in de omgeving van de camping.

Kamperen op onze boerderij?Neem contact met ons op en reserveer direct een plaats